May 22, 2024
News Ticker

Corneliu Ștefan! Revin cu plăcere în amfiteatrele Universității Valahia Târgoviște!

Revin de fiecare dată, cu plăcere, în amfiteatrele Universității Valahia din Târgoviște, iar Gala Internațională a Educației și Cercetării de astăzi a fost un eveniment cu totul special pentru învățământul superior.

Nu vreau să îmi imaginez ce ar însemna județul Dâmbovița fără Universitatea Valahia din Târgoviște. Provocările de pe piața muncii aflată într-o continuă schimbare, dar și necesitatea înființării unor noi specializări care să țină ritmul cu meseriile viitorului sunt aspecte de care îmi doresc să țină cont atunci când vor elabora viitoarea curriculă universitară.

Le-am reamintit cadrelor universitare cât de importante sunt parteneriatele strategice, dar și faptul că instituția Consiliul Județean Dâmbovița a fost, este și va fi unul dintre colaboratorii principali ai Universității Valahia din Târgoviște.

Lucrările științifice premiate astăzi îmi întăresc convingerea că Universitatea Valahia din Târgoviște poate fi unul dintre cele mai importante centre de dezvoltare, dar și de promovare a județului Dâmbovița.

Îmi doresc mediul academic mult mai prezent în viața județului nostru și, în acest sens, am lansat și o provocare: Universitatea Valahia din Târgoviște, partenera Consiliului în elaborarea strategiei de dezvoltare a județului Dâmbovița!

Pentru consolidarea parteneriatului nostru, vreau să formăm echipe ce vor da județului nostru o strategie de viitor.

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1