December 4, 2023
News Ticker

2 parlamentari! Lupii Moraliști ai USRPLUS Dâmbovița! Admiratorii lui Drulă și Năsui!

Ia vedem noi cine ne nouă, dâmbovițenilor, lecții de moralitate! Lupii moraliști de la USRPLUS Dâmbovița, personaje de tristă actualitate, 2 parlamentari prinși cu mâța-n sac și care n-au vrut voteze, la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2021, proiectele de investiții care vizau dezvoltarea județului Dâmbovița, inclusiv pentru modernizarea Stadionului Eugen Popescu.

Începem cu senatorul Dragoș Popescu, poreclit și Reclamagiul de Serviciu sau Denunțătorul Șef, cel care a vrut iasă din anonimat lăudându-se pe pagina sa de socializare pentru faptul a făcut ordine pe Centrul Vechi al Târgoviștei după ce a ordonat un control al forțelor de ordine, alături de subprefectul Mădălina Manea, la toate cârciumile din zonă în plină pandemie.

Senatorul Dragoș Popescu, reparatorul de telefoane mobile de la Sunex, care a luat doar 4 (patru !) voturi în satul în care locuiește și acum (Ghimpați, Orașul Răcari) la alegerile parlamentare (ne merităm soarta, fraților !), a făcut donații la partid mai mari decât valoarea veniturilor realizate. Adică, numitul Dragoș Popescu (atunci nu era senator) a încasat de la SC Sunex SRL suma de 14.505 lei plus 5.060 de la Biroul Electoral Județean (, deh, a fost reprezentantul PLUS în BEJ, facă și omul un ban cinstit), dar a donat la partid, în campania electorală, 73.000 lei.

Cel de-al 2-lea parlamentar USRPLUS Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga a realizat chirii în valoare de 17.200 lei, urmare a unui contract de închiriere a unui apartament neprecizat în declarația de avere, din București. Daniel Blaga a realizat venituri de 87.143 lei de la ATS Târgoviște și a contribuit cu 50.000 lei la campania electorală pentru alegerile parlamentare (mai puțin, , deh, candida la Camera Deputaților) Ambii parlamentari de Dâmbovița au votat ÎMPOTRIVA proiectelor de investiții absolut necesare pentru dezvoltarea județului, dar în favoarea unei Baze Sportive de la Oradea, metro u- lui de la Cluj Napoca, Podului Minciunii din nu știu ce sat sau, de exemplu, Festivalului de Carte din Câmpulung Muscel.

Și tot ambii parlamentari fac apologia mărețelor Realizări ale lui Drulă (Ministrul Transporturilor) și Năsui (Ministrul Economiei), care nenorocesc județul Dâmbovița pentru ani buni de-aici încolo după abandonarea proiectelor DN71 și COS Târgoviște.

Rușine, Blaga și Popescu! Rușine, Drulă și Năsui! Pentru noi sunteți distrugătorii județului Dâmbovița!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1