February 25, 2024
News Ticker

30.000 lei amendă și mijloc de transport confiscat! Transport ilegal de deșeuri în Dâmbovița

Garda de Mediu Dâmbovița colaborează foarte bine cu Poliția Rutieră care verifică în trafic transportul deșeurilor. Mai precis, în urma controlului in trafic făcut de Poliția Rutieră, dacă sunt identificate transporturi de deșeuri pentru care nu se pot prezenta documente, Poliția solicită o echipă de la Garda de Mediu pentru a verifica și sancționa(dacă este cazul) respectivul transport.

Deja am avut o astfel de situație în localitatea Moroieni, iar persoanei care a fost identificată în trafic i-a fost aplicată o sancțiune de 30000 de lei și i-a fost confiscat mijlocul de transport!

Mulțumim Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița pentru identificarea transporturilor ilegale de deșeuri și pentru tot sprijinul în acțiunile comune!

Transportul deșeurilor se face numai cu respectarea prevederilor H.G nr.1061/2008, în sensul că, transportul deșeurilor trebuie să fie însoțit de formulare de transport cu regim special și deșeurile să fie transportate numai către operatori autorizați pentru eliminarea/valorificarea

Acțiunile vor continua!

Sursa-Garda de Mediu Dambovita

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1