December 7, 2023
News Ticker

3 candidați pentru funcția de Președinte! PNL Târgoviște, în febra alegerilor interne!

PNL Dâmbovița a demarat procedurile pentriu organizarea alegerilor interne. Primul mare examen intern : Organizația Municipală PNL Târgoviște, Conferința Municipală de Alegeri urmând se desfășoare pe data de 17 Iunie, joi, de la Ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Se anunță o luptă dură, motivat (și) de faptul , în competiție, s-au înscris 3 candidați, actualul Președinte PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu – om de afaceri, manager de firma privată și consilier local municipal, Cătălin Furtună – om de afaceri, manager de firmă privată și vicepreședinte la AFC Chindia Târgoviște, și Alina Milea – vicepreședinte PNL Târgoviște, președinte pentru Comisia Politici Economice, Mediu de Afaceri.

Potrivit unor surse interne, bătălia finală se va da între Cătălin Furtună , un vehement contestatar al actualului lider al Organizației Municipale, și Aurelian Cotinescu, Alina Milea urmând iasă din cursa pentru Președinția Organizației Municipale, în condițiile în care beneficiază de susținerea unor personaje îndoielnice, cu notorietate 0 și 0 realizări în viață.

Rămâne de văzut care va fi deznodământul confruntării finale, dar, evident, prima șansă o are actualul președinte PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, cel care care controlează Biroul Politic Muncipal, care validează lista cu delegați la Conferință Municipală de Alegeri.și care se bucura de aprecierea și de sprijinul președintelui PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1