December 9, 2023
News Ticker

AJF Dâmbovița! Richard Stefan, Președintele Comisiei pentru Disciplină și Etică!

Juristul Richard Ștefan este cel mai tânăr președinte de comisie din organigrama Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Și nu orice comisie, acesta urmând să prezideze peste Disciplină și Etică, una foarte importantă. Richard Ștefan va face echipă cu Tinel Aldea și Vasile Dan, oameni de fenomen, foarte buni cunoscători ai regulamentelor și cu solide cunoștințe fotbalistice.

Cine este Richard Ștefan

„Am 27 de ani, sunt absolvent al Facultății de Drept, după care am urmat studiile universitare de masterat, pe același profil. Am fost consilier juridic pe Departamentul Litigii, la o companie multinațională importantă, iar acum mă pregătesc pentru a deveni magistrat”

„În anul 2010 am intrat în arbitraj. Sunt deținător al Categoriei I din 2012, iar timp de doi ani am fost inclus în programul Tinere talente. Am practicat fotbal la nivel de juniori și de seniori, evoluând inclusiv pentru FCM sau CSM Târgoviște, dar și minifotbal. Sunt manager al proiectului Edge Sports Târgoviște, o organizație internațională creștină, care promovează implicarea tinerilor în fotbal”

„Știu ce înseamnă să joci fotbal la județ, dar și să arbitrezi la toate eșaloanele. În 10 ani de arbitraj, cred că am fost pe toate stadioanele din Dâmbovița și cunosc problemele din fotbalul județean. Am fost și eu parte din fenomen. Pot să-i înțeleg pe cei de la echipe, nu doar să vin ca un jurist la comisie, să aplic un regulament”

„M-a bucurat această numire. Este o onoare pentru mine să conduc o comisie așa de importantă, din cadrul AJF Dâmbovița. O văd ca pe o datorie față de fotbal și îmi doresc mult ca lucrurile să intre în normalitate. Vreau un fotbal curat, plin de fair-play”

„Eu sper să nu avem multă treabă la Comisia de Disciplină și Etică. Dacă echipele vor respecta regulamentul, și noi vom fi scutiți să le sancționăm. Nu ne dorim să fim un inamic al membrilor afiliați la această comisie, vrem ca împreună să creștem nivelul fotbalului dâmbovițean. Sper din tot sufletul să nu mai avem incidente pe terenurile de fotbal și nici jucători care evoluează pe fals”

Mult succes, domnule președinte

Sursa- AJF Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1