AJF Dâmbovița! Savel Asandei, șeful Comisiei de Competiții și Omologări Baze Sportive!


Comisia de Competiții și Omologări Baze Sportive reprezintă o noutate la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. O comisie coordonată de fostul arbitru Săvel Asandei, care va lucra în echipă cu Gheorghe Stoica și Alexandru Istrate. Vorbim despre o comisie cu sarcini multiple, unde e nevoie de implicare și de timp, iar cei aleși se încadrează în tipar.

Cine este Săvel Asandei

„Am 63 de ani și sunt de profesie maistru în tratament termic. Am activat ca arbitru vreme de 23 de ani, cunosc județul ca în palmă. Nu mi-a scăpat un singur teren de fotbal pe care să nu fi arbitrat. E clar că multe baze sportive trebuie îmbunătățite”

„Am jucat fotbal la juniorii Corvinului Hunedoara, după care am venit în Târgoviște și m-am orientat spre arbitraj. Am făcut parte, pentru o perioadă, din Comisia de Disciplină a Arbitrilor”

„Sunt convins că vom fi o comisie foarte bună, apreciată. Cu Bebiță Istrate mă înțeleg foarte bine, iar pe Gică Stoica eu l-am observat la primul meci ca arbitru, un băiat respectuos. Este un nou început în fotbalul dâmbovițean și vreau să pun umărul la reconstrucția lui”

Sursa- AJF Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1