December 4, 2023
News Ticker

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Nu vom accepta niciodată risipirea banului public!

Partidul politic patriotic suveranist Dreapta Republicană, consideră că actuala guvernare nu are un plan real de investiții, cu o gândire pe termen lung.

Instituțiile de control ale statului se pare că au intrat in carantină

Toate astea într-un an cu pandemie și buget de austeritate.

Există o imensă risipă de resurse cu dedicatie pentru băieții deștepți protejați de sistem!

Sunt sute de milioane de euro pierduți de impostura de la nivelul statului. De aceea ne lipsesc multe spitale regionale și avem o infrastructură rutieră critică.

Curtea de conturi a României a consolidat opinia noastră și a semnalat în rapoartele sale imense nereguli referitoare la aceste cheltuirea banului public. Începând de la modul de selecție a companiilor acceptate pentru proiecte de investiții sau de reprezentare la târguri si expozitii internaționale, până la rezultatele efective in mare parte dezastroase pentru economia României.

In opinia noastră România va merge bine pe calea democrației sociale și a dezvoltării societale în momentul în care respectăm banul public. Sunt banii albi pe care milioane de români îi muncesc cu greu și pe care statul român, necrutător li-i ia prin imense taxe și nejustificate impozite care nu sunt mici deloc.

Plus că de 31 de ani cetățenii români împrumută statul cu cota de TVA fără a beneficia in schimb de servicii sociale si medicale adecvate. Avem cele mai mari taxe pe salariile mici din toată Europa. Tocmai pentru că statul subteran care a subjugat statul juridic, si se finanțează după bunul plac din banii aceștia.

Clasa politică are o datorie imensă față de cetățeni și trebuie să îi respectăm și să cheltuim banii contribuabililor chibzuit. Sunt bani proveniți din munca cinstită și așa prost retribuită.

Odată ajuns la putere, e ușor să fii generos cu banii altora. Politicienii dau, de multe ori, bani la diverse grupuri de interese pentru că nu dau din banii lor.

Dau din banii românilor.

Ca partid patriotic naționalist prin membrii noștri odată ajunși in forumul legislativ, nu vom accepta niciodată risipirea banului public, oricare ar fi atacurile la adresa liderului partidului sau a membrilor săi, care vor veni din cauza asta.

Statul prin ministerele sale în mod legitim și echitabil trebuie să fie un sprijin pentru întreaga economie, nu doar pentru cei care știu să navigheze cu ajutorul acoperiților din pădurile virgine ale patriei pe culoarele întortocheate ale statului.

În aceste timpuri complicate și tulburi și foarte greu economice fiecare leu luat din buzunarul românilor contează.

#Statul român trebuie să aibă un respect și o responsabilitate a cheltuielilor Banului Public.

Împreună suntem puternici!

Uniți suntem invincibili!

Silviu Crăescu Președinte Partidul Dreapta Republicană (*partid politic cu asumat mesaj suveranist)

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1