June 2, 2020
News Ticker

PSD vs. PSD! Florin Georgescu, despre Primarul din Pietroșița! Și-a asfaltat foarte mult doar în zona în care locuiește!

Amuzament în sala de ședințe a Consiliului Județean Dâmbovița! Proiectul de hotărâre privind asocierea CJD cu UAT Pietroșița pentru realizarea în comun a investiției Modernizare ulițe sătești în Comuna Pietroșița a suscitat interes doar în urma intervenției consilierului județean PSD, marele tenor Florin Georgescu, ce s-a interesat dacă este inclusă și asfaltarea drumului din zona Dealul Frumos, aflat într-o stare deplorabilă.

În condițiile în care răspunsul specialiștilor CJD a fost negativ, Florin Georgescu a lansat un atac la adresa Primarului Comunei Pietroșița, Ion Leonard Dicu, colegul său de partid. “Și-a asfaltat foarte mult doar în zona în care locuiește !“, a remarcat Florin Georgescu, spre amuzamentul aleșilor PNL, dar și al reprezentanților mass media. De remarcat Ion Leonard Dicu, Primarul Comunei Pietroșița, este cel care s-a făcut singur Cetățean de Onoare al Comunei pe care o administrează, izbucnind chiar în plâns la aflarea “veștii“.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1