February 21, 2020
News Ticker

Alo! Garda de Mediu?! Agenția pentru Protecția Mediului?! Dormiți?! Poluarea Târgoviștei continuă!

Târgoviște, Miercuri, 16 Octombrie 2019, ora 18:25! Imagini surprinse în zona Combinatului de Oțeluri Speciale – Mechel (ce-a mai rămas din el!) din Târgoviște, cu o revărsare de substanțe toxice mediului înconjurător, iar aceste imagini pot fi surprinse aproape zilnic, inclusiv în zilele de weekend!

Instituțiile abilitate pentru protejarea mediului înconjurător?! Nicio reacție! Garda de Mediu sau Agenția pentru Protecția Mediului! Este adevărat, anul trecut, după o vizită la Târgoviște, Ministrul Mediului – Grațiela Gavrilescu, ne asigura va adopta măsuri dure împotriva poluatorilor, dar și împotriva celor responsabili ca astfel de situații nu se mai repete, solicitând și întocmirea unui raport complet!

N-au mai existat nici raportul, nici măsurile “dure”. Iar poluarea Târgoviștei continuă pe fondul lipsei de reacție a autorităților îndrituite adopte măsurile prevăzute de lege, în contextul afectării stării de sănătate a populației. Sau o aflăm sursele de poluare sunt inexistente, ori nu vedem noi bine, ori fumul degajat este urmare a arderii unor cauciucuri de către persoane neidentificate! Încă

PS: Contactat telefonic, administratorul judiciar al COS – Mechel Târgoviște, Mădălin Bălan, a avut o reacție golănească, trântindu-ne telefonul în nas! Cu astfel de administratori judiciari, mai ți vine reacționezi altfel decât încerci tolerezi, uiți, nu bagi în seamă și mergi mai departe!

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.