August 23, 2019
News Ticker

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, la Târgoviște! Află data Conferinței Extraordinare de Alegeri la PSD Dâmbovița

Alegeri la PSD Dâmbovița

De astăzi, Organizația PSD Dâmbovița va porni cu motoarele la maxim!“, remarca deputatul Corneliu Ștefan, noul NR.2 în partid, recent ales în funcția de președinte executiv PSD Dâmbovița, în vreme ce președintele Organizației Județene, Ministrul Rovana Plumb, sublinia că “am marcat finalul de tensiuni“, cu referire la reuniunea Comitetului Executiv Județean, care a adoptat o serie de hotărâri organizatorice.

Astfel, data Conferinței Extraordinare de Alegeri a fost stabilită pentru vineri,15 martie, la ora 12:00, când vor fi alese, în mod democratic, toate structurile de conducere ale PSD Dâmbovița, și a fost decis calendarul întâlnirilor cu activul de partid și cu simpatizanții PSD, în perspectiva pregătirii alegerilor europarlamentare.

La Conferința Extraordinară de Alegeri vor fi prezenți și premierul Viorica Dancilă și președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

În Dâmbovița nu s-a născut vreun lider providențial!” a adăugat Rovana Plumb, cu referire la refuzul liderilor PSD de a răspunde atacurilor venite din partea senatorului PRO România, Adrian Țuțuianu. “Nu vom răspunde unor astfel de atacuri, la persoană și absolut jignitoare. Noi facem alt gen de politică“, a precizat liderul PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.