August 23, 2019
News Ticker

#ActioneazaPentruEuropa! Delegație PES activists Dâmbovița, la Conferința Internațională din Capitală

O numeroasă delegație PES activists Dâmbovița, în frunte cu președintele Ciprian Amuza, a participat la Conferința Internațională derulată sub genericul “AcționeazaPentruEuropa, organizată de către PES activists România la Novotel Bucharest City Center din Capitală.

A fi un bun român înseamnă a fi pro-european. Un pro-european va milita mereu pentru ca vocea tuturor să fie auzită la Bruxelles.

O Românie puternică în interiorul Uniunii Europene este mai sigură pe sine, mai independentă, este cu adevărat capabilă să își folosească întreg potențialul. Apartenența la UE înseamnă 30 de miliarde de euro intrate în plus în bugetul României, 1 miliard de euro pe an în subvenții pentru agricultori sau 7000 de beneficiari anual de burse ERASMUS.

Populismul conduce mereu la izolare. Ne aflăm în situația dramatică de astăzi pentru că Europa a fost condusă în ultimii ani de o dreaptă populistă, demagogică, care a frânat UE criticând în același timp lucrurile pentru care este de fapt responsabilă. Alegerile din mai trebuie să aducă în fruntea UE persoane care să militeze pentru o Europă unită, democratică, transparentă și echitabilă“, a mărturisit Victor Negrescu, Președinte Coordonator PES activists România.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.