August 23, 2019
News Ticker

Alexandru Oprea, fostul și viitorul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița: “Nu mă întorc acolo cu gânduri de revanșă!”

Alexandru Oprea

Nu se întoarce la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița cu gânduri de revanșă! Asta a mărturisit Alexandru Oprea imediat după votul de încredere acordat de către membrii Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, reuniți într-o ședință în cadrul căreia au votat (și) excluderea din partid a actualului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu.

Aș vrea, în primul rând, să le mulțumesc colegilor mei din cadrul Partidului Social Democrat, prezenți astăzi în sală, care mi-au oferit votul de încredere pentru a reveni la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița. Nu mă întorc acolo cu gânduri de revanșă! Mă întorc acolo dintr-o obligație asumată, aceea de a continua proiectele pe care, împreună cu colegii mei, le-am adus în fața celor care, în anul 2016, ne-au votat. Eu fac parte dintre aceia care cred că acest județ are nevoie de dezvoltare, are nevoie de bunăstare. Și cred că, în mandatul precedent, am demonstrat că am fost capabili să punem în practică niște proiecte. Fără falsă modestie, am o experiență profesională solidă și am cunoștințe manageriale probate în timp“, a declarat Alexandru Oprea – fostul și viitorul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.