August 23, 2019
News Ticker

Rovana Plumb explică decizia excluderii lui Daniel Comănescu din PSD: “Sunt foarte multe întârzieri!”

Întârzierile la finalizarea proiectelor de investiții și, în general, slabă activitate managerială! Acestea sunt motivele înlocuirii lui Daniel Comănescu din fruntea Consiliului Județean Dâmbovița și revenirea lui Alexandru Oprea, motive invocate de către membrii Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, care au și votat în consecință după prezentarea Raportului de Activitate.

A fost prezentat un Raport referitor la activitatea pe care a desfășurat-o domnul Daniel Comănescu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Sunt foarte multe întârzieri, iar domnul Comănescu n-a ajuns acolo prin numire, ci a fost propus de către PSD. Au fost identificate multe disfuncționalități, obiective care nu au fost realizate și cu care noi am venit în fața dâmbovițenilor la alegerile locale din anul 2016. Toate aceste obiective trebuiau continuate, iar o parte – finalizate. Domnul Daniel Comănescu nu a informat niciodată, de când a fost ales președinte al Consiliului Județean, organizația de partid, prin Biroul Politic Județean, al cărui membru este de drept, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la adoptarea acestei hotărâri“, a declarat Rovana Plumb – președintele PSD Dâmbovița.

De altfel, așa arată (foto – jos) panourile de afișaj amplasate în fața sediului Consiliului Județean Dâmbovița, pe platoul din Piața Tricolorului, care ar fi trebuit să prezinte activitatea CJD.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.