August 23, 2019
News Ticker

Daniel Comănescu e istorie! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, exclus din PSD

Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița, prezidat de către Rovana Plumb – Ministrul Fondurilor Europene și interimar la Ministerul Transporturilor, a decis, în ședința de sâmbătă, 9 februarie, excluderea din partid a lui Daniel Comănescu – președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Dintre cei 121 de membri ai CExJ, 112 au votat în favoarea excluderii, 3 voturi – împotrivă și 6 abțineri. În ceea ce privește votul de încredere acordat lui Alexandru Oprea – fostul și viitorul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, 120 au votat pentru și a existat o singură abținere.

De remarcat că Daniel Comănescu a refuzat să demisioneze din fruntea Consiliului Județean Dâmbovița, refuz interpretat ca un gest de solidaritate cu senatorul Adrian Țuțuianu, de asemenea, exclus din PSD, decizie adoptată la nivel național.

Urmează decizia Instituției Prefectului și votul în Consiliul Județean! Greu de spus ce va face, în continuare, Daniel Comănescu, în condițiile în care a refuzat postul de vicepreședinte CJD, a refuzat postul de administrator public al județului și a refuzat un post de secretar de stat la Ministerul Agriculturii. Probabil, o întoarcere la Stațiunea Pomicolă Voinești, dar și această variantă pare greu de realizat.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.