July 11, 2020
News Ticker

Cristian Cherchez, din nou, decisiv! Academica Clinceni – Chindia Târgoviște 0-1

Chindia Târgoviște a reușit să obțină toate punctele în urma deplasării de la Clinceni. Băieții noștri s-au impus pe terenul celor de la Academica, scor final 0-1, grație golului înscris de căpitanul Cristian Cherchez, revenit în forță după două etape de suspendare. În urma acestui succes, favoriții noștri au trecut pe locul 2 în clasamentul Ligii a II-a, la doar un punct distanță de liderul Sportul Snagov, echipă pe care o vom întâlni etapa viitoare pe Eugen Popescu. 

Partida a debutat cu elevii lui Viorel Moldovan în atac. Chindia a avut câteva ocazii de gol în prima parte a meciului prin același Cristian Cherchez. Căpitanul nostru a reușit să deschisă scorul în minutul 40. Andrei Șerban a pătruns în careu, pe partea stângă, a centrat pentru Cherchez care, la rândul său, a pasat mingea în față, pentru Florea. Acesta a fost încolțit de mai mulți adversari, însă a găsit loc să paseze înapoi la Cherchez. Cristi îl lobează pe portarul advers și reușește să înscrie la colțul lung, pentru 0-1. De partea cealaltă, Academica a fost periculoasă în câteva rânduri, însă portarul Marian Aioani a prins o zi excelentă și închis poarta de fiecare dată.

Formația noastră obține 3 puncte extrem de importante și bifează al șaselea succes consecutiv. Cu 29 de puncte acumulate în 13 etape, Chindia Târgoviște este pe podium și are șanse mari să treacă pe primul loc, dacă vor învinge duminică în derby-ul cu Snagov. Așadar, pregătiți-vă pentru un meci-spectacol, la sfârșitul săptămânii viitoare, la Târgoviște. Băieții noștri au nevoie de dumneavoastră!

Bravo, băieți! Hai, Chindia!

Academica: Oct. Vâlceanu – Fl. Achim, Andr. Răuţă, Patriche (cpt.), Dobrescu – Găină, Bg. Barbu – Nicola, Rob. Ion, Horşia – Ad. Stoica
Rezerve: Cr. Andrei – Vl. Mihalcea, Gliga, C. Gheorghe, Mih. Şandru, Vas. Olariu, Şut
Antrenor: Ilie Poenaru

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitraşcu – Liv. Mihai, D. Novac – Cr. Neguţ, Andr. Şerban, Cherchez (cpt.) – D. Florea
Rezerve: Ius. Popescu – Rogoveanu, Andr. Lungu, Vătavu, Alin Manea, Mihaiu, Acasandrei
Antrenor: Viorel Moldovan

Sursa – afcchindiatargoviste.ro

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1