February 19, 2020
News Ticker

Nicoleta Vasile Ciucioiu, din Aninoasa, câștigătoarea Trofeului Crizantema de Aur 2018, la Târgoviște

Trofeul Crizantema de Aur 2018 a fost câștigat de către Nicoleta Vasile Ciucioiu, în vârstă de 34 de ani, din comuna Aninoasa, județul Dâmbovița, cu repertoriul “Bătrânul Tei”, muzica – Dan Mizrahy, versuri – Mariana Ionescu, și “Viața-i Joc de Noroc”, muzica – Constantin Bardan, versuri – Angela Georgică.

Trofeul i-a fost înmânat de către Eugen Doga – președintele de onoare al Juriului de Interpretare, Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, și Alina Mavrodin Vasiliu – Directorul Artistic al Festivalului Național Crizantemă de Aur.

“Dumnezeu le rânduiește pe toate, pregătește ce e mai bun pentru noi, pe mine m-a răsplătit, a rânduit spre binele meu și, după emoțiile trăite frumos în data de 18 octombrie 2018, am primit Trofeul celei de-a 51 -a ediții a Festivalului Concurs de Romanțe “Crizantema de Aur”, la Târgoviște. Mulțumesc juriului, Orchestrei “Dor Românesc” din Bistrița, condusă de minunatul Ștefan Cigu, nașilor mei, Familia Măgureanu, și familiei mele, Cristinei Dan, pentru tot și pentru profesionalism, și publicului minunat din sală și din fața televizoarelor. Felicitări din suflet organizatorilor, partenerilor Radio Antena Satelor, TVR3, doamnei Director Artistic Alina Mavrodin Vasiliu, pentru profesionalismul dovedit în organizare și anul acesta. Romanța ne-a unit, la Târgoviște! Sunt fericită!”, a declarat Nicoleta Vasile Ciucioiu.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.