March 29, 2024
News Ticker

Alegeri fără parlamentari! PNL Dâmbovița importă un nou președinte! Ales fără nicio emoție

207 este numărul de voturi câștigate de către Virgil Guran (fără nici cea mai mică emoție!) la reuniunea Comitetului Județean de Coordonare al PNL Dâmbovița pentru funcția de președinte, din 281 de voturi valabil exprimate! 20 de voturi au fost nule, Tiberiu Gheorman a obținut 10 voturi, Ciprian Preduț – 44, iar Bogdan Simion s-a retras din competiția internă.

Așadar, Virgil Guran (ex – deputat PNL Prahova !) este un nou președinte importat de către PNL Dâmbovița, după Ludovic Orban, Mihail Volintiru sau Cezar Preda (amintindu-i doar pe cei mai cunoscuți !), președintele Partidului Național Liberal – același Ludovic Orban, fiind identificat ca fiind, potrivit unor lideri liberali, groparul Organizației Dâmbovița, voit sau mai puțin voit, urmare a protejării și promovării fățișe a unor lideri de carton, fără nicio legătură cu procesul acumulării de voturi.

În rest, doar 2 absențe strălucitoare, ale deputatului Cezar Preda și senatorului Iancu Caracotă, care spun totul despre “legătura” nezdruncinată dintre aleși cu electoratul liberal dâmbovițean și cu Organizația Județeană care i-a expediat către Palatul Poporului! Halal! Cu așa parlamentari, să tot ai victorii multe!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1