May 30, 2020
News Ticker

ASFC Pucioasa, reacție la declarațiile finanțatorului Universității Craiova 1948, Adrian Mititelu

Modul characteristic al finanțatorului adversarei de serie din Liga 3, FC U Craiova 1948, ne dă dreptul la replică, doarece aceste declarații oferite de dnul Adrian Mititelu provoacă un prejudiciu de imagine asupra clubului nostru. Domnul Mititelu a declarant reporterilor GSP faptul că jucătorii noștril au primit o primă din partea unei alte adversare (!), împotriva căreia echipa dânsului duce “luptă” pentru promovarea în Liga 2.

În consecință, prin vocea directorului sportiv Cristian Balașa, clubul nostru se dezice de astfel de motode așa cum a declarat și în ziarul DB ONLINE:

 

“Rep:. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor finanțatorul de la U. Craiova, Adrian Mititelu a acuzat Pucioasa că ar fi primit 10 000 de euro de la Turnu Măgurele, pe motiv că ați încurcat echipa lui să nu câștige. Este adevărat un astfel de lucru?
Nu este nimic adevărat în acest sens. Noi în România încercăm să ne uităm în grădina altuia și nu vedem mizeria din casa noastră. La meciul cu U. Craiova 1948 noi am avut în teren cinci jucători care au servicii și care au venit de la schimbul unu, iar ei au avut cinci jucători care au evoluat în Liga I. Salariul maxim la Pucioasa este de 1 200 de lei, iar la Craiova salariul mediu este undeva la 2 500 – 3 000 de euro pe lună. Trebuie ținut cont și de faptul că noi în ultimele 30 de minute am jucat în inferioritate numerică. Adrian Mititelu în loc să caute <<buba>> la echipa lui, el se uită la noi sau la FC Voluntari II. În cel mai scurt timp vom da și un comunicat de presă în acest sens pe adresa clubului în care vom spune adevărul, așa cum vi-l spun și vouă în acest interviu. Noi nu facem jocurile nimănui. Noi încercăm să jucăm cât mai bine, jucătorii au salarii, au prime din partea clubului. Ei erau bucuroși pentru că dacă faceau patru punctele în primele trei etape acumulau niște bani. Așa s-au mai iscat discuții și când eram la Aninoasa când nu a promovat Piteștiul în primul an sau mai apoi cu Petrolul și Alexandria, sezonul precedent. Încercăm să ne apărăm șansele cât putem de corect.

Rep:. De ce credeți că s-a ajuns la astfel de speculații?
Pentru că Mititelu este un om care investește în fotbal. Având galerie, având suporteri pătimași el încearcă pe undeva să înlăture <<subiectul>> Craiova cu alte subiecte, precum acesta. Adică, să mute atenția de la echipa lui la alte echipe tocmai pe neputința lor. Să ai șapte jucători care au evoluat în Liga I și alți șapte jucători care au evoluat în Liga a 2-a, iar echipa să nu joace reprezintă o problemă. Noi nu avem așa ceva și am terminat neînvinși în fața lor.”

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1