September 18, 2019
News Ticker

Au “comemorat” împreună Ziua Unirii Principatelor! Cezar Preda și Klaus Iohannis, la Strasbourg

S-a elucidat misterul absenței președintelui PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, de la manifestările ocazionate de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române, de la Târgoviște.

Liderul liberal a făcut parte din delegația prezidențială care s-a deplasat la Strasbourg, la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, optând pentru varianta “comemorării” Zilei “Micii Uniri”, alături de președintele României, Klaus Iohannis.

Au plecat împreună spre Strasbourg de la București, dar nu s-au mai întors împreună (Iohannis-Preda), întrucât parlamentarul dâmbovițean avea de realizat joncțiunea cu delegația de aleși locali PNL Dâmbovița, deplasată la Bruxelles, în semn de recunoștință pentru efortul depus la alegerile parlamentare, când au înregistrat un deficit de 19 procente față de alegerile locale.

Experimentatul specialist în controlul activității SRI o fi avut timp să participe (și) la audierile directorului SRI, Eduard Hellvig?! Sau l-a delegat pe colegul sau de Comisie, Verestoy Attila, să-l reprezinte?!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.