October 25, 2020
News Ticker

Deputatul “Care-i problema” are o problemă! Riscă să piardă șefia PNL Dâmbovița

Invitat la un post național de televiziune, alături de senatorul Adrian Țuțuianu-președintele PSD Dâmbovița, deputatul Cezar Preda-liderul PNL Dâmbovița, a repetat obsesiv “Care-i problema” până i-a enervat, pe bună dreptate, pe telespectatorii onești și fideli, deranjați (și) de replica unui alt “celebru”parlamentar și ex-ministru, Florin Iordache, cu renumita “Altă întrebare”.

Și cum de la “Altă întrebare” la “Care-i Problema” nu-i decât un pas, deputatul PNL (ex-PDL) riscă să rămână (și) fără președinția PNL Dâmbovița, după răsunătorul eșec înregistrat la alegerile parlamentare, când a regresat major față de alegerile locale, în pofida a două excursii organizate la sediul Parlamentului European, cu invitarea aleșilor locali și județeni dâmbovițeni.

“Care-i problema ?!”, pare să reacționeze Cezărică, care n-ar vedea niciun pericol în potențiala candidatură a primarului orașului Răcari, Marius Caravețeanu, la președinția PNL Dâmbovița.

În condițiile în care Caravețeanu n-ar avea nicio emoție la alegerile de miercuri, 1 martie, pentru președinția Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița, de ce s-ar mulțumi doar cu atât, pentru că, nu-i așa, Dâmbovița merită mai mult !

Că doar Cezar Preda n-ar candida de unul singur !

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1