May 27, 2019
News Ticker

PNL vs.PSD ! Cezar Preda îl acuză pe Adrian Țuțuianu că “Nu ține audiențe la CJD !”

Liderul PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, îl acuză pe Adrian Țuțuianu-președintele Consiliului Județean Dâmbovița și al PSD Dâmbovița, că nu ține audiențe în teritoriu, că și-a angajat la Cabinetul său persoane care fac muncă de partid și că obligă o firmă care se ocupă cu școlarizarea personalului CJD să refacă examenele, deși salariații ar fi obținut note de 9 și 10.

Hai să vorbim puțin de Consiliul Județean și de ce i-a învățat Dragnea pe toți să facă. Zice, băi, vă angajați consilieri personali pe la CJ și ei trebuie să muncească pe la partid. Dacă stau în instituții, ei nu trebuie să facă treabă pentru CJ, hai mai bine să facă treabă pentru partid și, orice problemă de partid, ei să rezolve problemele partidului. Poate aflu și eu cu ce se ocupă dl. Puscasiu Mihai sau doamna Vlăducă Oana. Poate îi întreabă cineva dacă ei au atribuțiunile de servici (nr-de serviciu), dacă ei fac chestiunile astea. Presupun că dl.Puscasiu mai preia atribuțiunile pe care le are prin Legea 215 dl.Țuțuianu.

L-aș întreba și eu dacă domnia sa a făcut audiențele ! Dvs. l-ați întrebat, ca ziariști ?! Are obligația să facă audiențe, să vorbească cu cetățenii ! Nu numai să cheme primarii la ordine, să-i amenințe, să-i șantajeze, nu ! Trebuie să ai audiențe lunare și el nu-și ține audiențele din vara anului 2015. Și voi știți asta, toți ziariștii !

S-a încheiat un contract cu o firmă specializată, care se ocupă de școlarizarea-examinarea personalului de specialitate din cadrul CJD și a instituțiilor subordonate acesteia. Domnul președinte a impus reprezentanților firmei reluarea examenului susținut în mod legal de prima grupă de 40 de persoane, pentru că ei au luat, săracii, numai 9 și 10 și domnul președinte a zis că nu-i bine. Și deși notele erau puse în catalog, domnul președinte a cerut radierea acestor note, care au fost comunicate și instituțiilor statului în vederea întocmirii certificatului de absolvire. Condiția impusă firmei a fost că nu va primi banii dacă nu face ce îi cere, dacă nu anulează examenul dat. Acestea intră sub articol de Cod Penal, dar știe domnul Țuțuianu, că e jurist ! Eu pun o întrebare, pentru că o asemenea semnalare, venită din interiorul CJD, trebuie să primească răspuns. Poate să fie așa, poate să nu fie așa, dar dacă e o semnalare de la oameni care au dat concursul asta, care au luat 9 și 10, iar domnul președinte cere firmei să pice cel puțin jumătate, ca el să poată să-i schimbe, asta este penal“, a declarat Cezar Preda.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.