July 29, 2021
News Ticker

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, a inaugurat Cabinetele Parlamentare din Pucioasa și Fieni

Deputatul Corneliu Ștefan, membru în Comisia pentru Administrație și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților și vicepreședinte PSD Dâmbovița, a inaugurat Cabinetele Parlamentare din Pucioasa și Fieni. La eveniment au participat, alături de parlamentarul social-democrat dâmbovițean, Constantin Ana-primarul orașului Pucioasa, Iulian Tătulescu-primarul orașului Fieni, Dan Sprânceană-viceprimarul orașului Pucioasa, Gheorghe Secăreanu-viceprimarul orașului Fieni, Luciana Cristea-consilier județean PSD, și Alin Nițescu-administrator al orașului Pucioasa și consilier județean PSD.

Așa cum am promis, inaugurăm astăzi Cabinetele Parlamentare din orașele Pucioasa și Fieni pentru a fi mult mai aproape de cetățenii din nordul județului. În calitate de deputat, noi avem un program strict de audiențe și voi stabili, împreună cu cei doi consilieri județeni de zonă, întâlniri cu cetățenii și întâlniri periodice cu toți primarii.

 De asemenea, vreau să inaugurez și platforma online, site-ul www.corneliustefan.ro, unde voi acorda și audiențe online, în direct cu cetățenii județului Dâmbovița. Voi avea pe site și o fereastră specifică pentru comunicate de presă, iar orice cetățean poate să propună un proiect pe care să-l analizez împreună cu echipa mea și să-l promovez, dacă este viabil“, a declarat deputatul Corneliu Ștefan-vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1