March 29, 2024
News Ticker

Adrian Țuțuianu renunță la șefia CJD! Alexandru Oprea, viitorul președinte al Consiliului Județean

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, renunță la șefia Consiliului Județean Dâmbovița în favoarea mandatului de senator și de secretar al Senatului României, ședință extraordinară a CJD fiind programată a se desfășura joi, 29 decembrie, de la ora 16:00.

 Actualul vicepreședinte CJD, Alexandru Oprea, secretar executiv PSD Dâmbovița, va prelua președinția Consiliului Județean Dâmbovița, secondat, la nivel de vicepreședinți, de Alin Manole (ex-director general SC LDP SA) și Claudia Gilia (prorectorul Universității Valahia Târgoviște).

 Totodată, în ședința extraordinară de joi, actualul vicepreședinte CJD, Corneliu Ștefan, va renunța la mandatul de ales județean în favoarea celui de deputat PSD de Dâmbovița, fiind ales și membru al Comisiei pentru Administrație și Amenajarea Teritoriului din Cameră Deputaților.

 “Voi urmări îndeaproape aplicarea Programului “Dâmbovița 2025” și mă voi ocupa în continuare de toate proiectele ce țin de dezvoltarea economică a județului, alături de colegii mei“, a mărturisit Adrian Țuțuianu

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1