September 17, 2021
News Ticker

Deputatul PSD Corneliu Ştefan, despre moţiunea opozitiei: “A fost un nonsens, o pierdere de timp!”

Deputatul Corneliu Ştefan-vicepreşedinte PSD Dâmboviţa şi membru în Comisia de Administraţie a Camerei Deputaţilor, apreciază că PSD nu se dezice de promisiunile făcute în campania electorală şi de programul de guvernare asumat, caracterizând moţiunea de cenzură a PNL, USR şi PMP ca fiind o pierdere de timp şi o împotrivire oarbă la dezvoltare şi echilibru.

Partidul Social Democrat, indiferent de opreliştele apărute ca urmare a unor jocuri oculte, nu se dezice de promisiunilie făcute în campania electorală, de programul de guvernare pe care şi l-a asumat.

Aşa cum am promis, am reuşit să adoptăm în Parlamentul României proiectele de lege privind bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale pe anul 2017. Avem nevoie de acest buget pentru a pune în aplicare programul de guvernare pentru care am primit votul românilor pe 11 decembrie 2016.

Noi ne gândim la prosperitatea tuturor cetăţenilor, la dezvoltarea economică a ţării, la buna funcţionare a tuturor instituţiilor statului. Dorim să trăim în pace şi armonie în România, fără ură şi dezbinare.

Manifestările antiguvernamentale din ultimele zile nu ne-au demobilizat. Mergem mai departe. Am fost mandataţi de popor, în mod democratic, să conducem destinele ţării. România are nevoie de stabilitate, de legi bune.

Astăzi s-a dezbătut în Parlament şi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, iniţiată de reprezentanţii PNL, USR şi PMP.Un simplu joc de imagine pentru opoziţia interesată mai mult de sfadă decât de progres economic şi social.

Premierul Sorin Grindeanu a avut în faţa Parlamentului României un discurs calm, clar, concis, de adevărat politician. A militat pentru stabilitate, pentru reîntoarcerea la lucru în folosul ţării. A vorbit primul ministru despre tot ceea ce s-a realizat în această scurtă perioadă de timp pentru o viaţă mai bună: transport gratuit pentru studenţi, majorarea pensiilor, a salariilor bugetarilor, a salariului minim pe economie, o serie de eliminări de taxe.

Programul de guvernare este unul foarte bun, conceput de specialişti, în concordanţă cu nevoile sociale şi economice ale ţării, şi trebuie dus la îndeplinire.

Cei care tot ne întind capcane încercând să ne împiedice să guvernăm fac mari deservicii României, democraţiei şi libertăţii.

Moţiunea PNL-USR-PMP a fost un nonsens, o pierdere de timp, o împotrivire oarbă la dezvoltare, la echilibru. A fost generată, probabil, de ura împotriva a tot ceea ce noi  ne-am propus să facem bun pentru ţară.”,

a declarat deputatul PSD Corneliu Ştefan.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1