August 23, 2019
News Ticker

Fanii Chindiei, revoltaţi ! PNL nu vrea stadion nou la Târgovişte

PSD Dâmbovița condamnă categoric politica de gravă dezinformare pe care noul lider al liberalilor dâmbovițeni, “Luceafărul de la Buzău”, parașutat pe meleaguri străine cu singurul scop de a mai înhăța un mandat deputățesc de contrabandă, a impus-o de la descălecarea sa la Târgoviște. Consternați în urma ultimelor declarații ale unui alt parașutist de profesie, Iulian Brezeanu, cel aflat veșnic în căutare de locuri călduțe, schimbând în doar un an numai puțin de 4 insigne la pieptu-i de aramă – PDL, PMP, UNPR și mai nou PNL, considerăm de maximă prioritate lămurirea situației ce privește construcția noului stadion de la UM Gară! Prezent într-un studio local de televiziune, actualul liberal a declarat că PNL nu consideră prioritară construcția unui nou stadion la Târgoviște. Mai mult, pe pagina oficială de facebook a formațiunii mai sus menționate, o imagine care nu are nicio legătură cu realitatea tronează de mai bine de 3 zile, scopul acesteia fiind de a manipula opinia publică în cel mai mizerabil mod.

Spre corecta informare a cetățenilor și drept răspuns la neîntreruptele manipulări voite lansate de pedeliștii liberali de Dâmbovița, dorim a vă aduce la cunoștință câteva aspecte esențiale cu privire la proiectul viitorului stadion de fotbal care va fi construit pe terenul de la UM Gară:
– În primul rând, avem pretenția ca, pe viitor, liderii aerobazei liberale să aibă buna credință de a își prezenta programele ori viziunea proprie pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, dincolo de interesele strict personale ale vremelnicilor lideri impuși de la centru;
– Cu privire la proiectul noului stadion, acesta se află la momentul de față în faza studiilor de prefezabilitate, de finanțarea și contractarea acestuia ocupându-se Compania Națională de Investiții. La Consiliul Județean Dâmbovița nu s-a ținut nicio licitație legată de acest proiect;
– Alăturarea făcută de către pedeliștii liberali avizi după scandal, dintre viitorului stadion de la Târgoviște și cel de la Ploiești, eludează orice norme de logică elementară, numărul de locuri al celui din urmă fiind de 15.000, nu 20.000, oricum un detaliu insuficient pentru a executa o comparație corectă.

Facem apel pe această cale la un comportament civilizat, atât în acțiunile, cât și în formele asumate sau neasumate de comunicare publică ce pornesc din sediul PDL/PNL Dâmbovița și îi avertizăm încă o dată pe pretinșii lideri de acolo că vremea revoluționarilor fără cauză a apus. Electoratul zilelor noastre caută profesioniști dovediți și soluții serioase, nu scandal. Sperăm într-o campanie electorală civilizată!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.