February 25, 2020
News Ticker

E oficial! Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari, candidat la șefia PNL Dâmbovița

Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, președintele PNL Răcari și al Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița, și-a depus oficial candidatura la președinția Organizației PNL Dâmbovița, cu ocazia desfășurării Comitetului de Coordonare Local PNL Răcari, în sala de festivități a Liceului Teoretic “Ion Ghica”.

Reuniunea liberală a fost onorată de prezența unui număr semnificativ de lideri PNL, precum deputatul Cezar Preda-președintele PNL Dâmbovița, prim-vicepreședinții Gabriel Grozavu și Jean Popescu, vicepreședinții Gabriel Plăiașu (amfitrionul întâlnirii), Sorin Davidescu și Raluca Rus, secretarul general Aurelian Popa, ex-primarul Municipiului Târgoviște-Teodor Bâte, Ion Sorin-inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, membrii BPJ-Elena Mosor, Daniela Matei, Silviu Tănase, Avram Iancu, Dănuț Tica, primarii comunelor Bezdead și Dragomirești, Teodora Anghelescu și Valentin Mihalache, viceprimarul orașului Titu-Teodor Rădoi, alți lideri locali PNL, care și-au exprimat susținerea față de candidatura lui Marius Caravețeanu la șefia PNL Dâmbovița, alegeri care se vor desfășura pe data de 2 mai.

Este timpul ca Marius Caraveteanu sa ne ajute si la judet, asa cum a facut atat de multe lucruri bune si la Racari. Nu pierdeti un lider local, ci castigati un lider judetean, cu speranta la nivel national” (Raluca Rus-vicepresedinte PNL Dambovita).

Organizatia PNL Racari este un model nu numai pentru celelalte organizatii PNL din judet, ci si pentru celelalte organizatii politice de la alte partide“.(Aurelian Popa-secretar general PNL Dambovita).

Racari ramane un punct de referinta pentru viata politica!” (Elena Mosor-membru BPJ al PNL Dambovita).

Mi-as dori un lider si nu un sef la partid, iar pe 2 mai voi fi alaturi de Marius Caraveteanu pentru candidatura la presedintia PNL Dambovita!” (Gabriel Grozavu-prim vicepresedinte PNL Dambovita).

Pentru Marius Caraveteanu vorbesc faptele!” (Gabriel Plaiasu-vicepresedinte PNL Dambovita).

Generatiile care vin au o mare problema ! Imi permit sa spun acum, pentru ca nu am obiective politice majore, dar eu nu stiu cine o sa-mi plateasca mie pensia PNL Dambovita nu este un partid puternic acum, este un partid divizat, care nu si-a gasit puterea si drumul pentru a reveni, dar cred foarte mult in viitorul partidului nostru!” (deputat Cezar Preda-presedinte PNL Dambovita).

 

Am deschis raportul cu un scurt metraj, incercand prin acest lucru sa scoatem in evidenta activitatea noastra administrativa si politica.

Suntem astazi intruniti intr-un for politic C.C.L. Finalitatea muncii noastre politice, se reliefeaza  in rezultatele electorale obtinute, dar si prin cele obtinute in munca administrativa.

Din 2008 organizatia PDL si apoi PNL Racari, a fost pe podium in privinta rezultatelor electorale.

Am reusit cu aceasta echipa sa schimbam radical culoarea politica a localitatii, dar si cea administrativa.

Am crescut de la 7,2 % la 72 % ,

Acest lucru se datoreaza acestei  echipe minunate, cat si dumneavoastra  dragii  nostri  membrii ai PNL  care ati inteles ca progresul in localitate si in tara, poate fi adus de  fortele politice de dreapta.

Batalia permanenta o ducem cu principalul adversar politic PDS-ul care, de cele mai multe ori  foloseste populismul, dezinformarea si nu in ultimul rand minciuna, ca si arma politica.

Acest mod de a face politica a dus si la ultima victorie a lor care, incet-incet incepe sa fie regretata de cei care au mers pe mana acestui partid.

Mai devreme sau mai tarziu, toate acestea  vor iesi la iveala, pentru ca stim cu totii ca minciuna are picioare scurte.

Sper ca acest lucru sa se intample cat mai repede, astfel incat economia sa fie cat mai putin afectata.

Trebuie remarcat si unele greseli facute de noi toti  in ultima campanie electorala.

Pe langa absenta unui mesaj  clar si convingator,  venit de la liderii centrali, o nota de comoditate ne-a incercat  si pe noi.

S-a observat o doza mare de absenteism  in randul electoratului de dreapta, care a dus la un rezultat mai slab la alegerile parlamentare in comparatie cu cele locale.

Ne urmareste in continuare acea fantoma a asa zisei  „taieri a pensiilor si a salariilor„ exploatata de catre adversarii nostri politici.

Lipseste in continuare mesajul leaderilor, sau mai mult decat atat a lederului.

Dupa aceasta perioada de campanie electorala interna, sper ca lucrurile sa inceapa sa se aseze, iar in toamna sa inceapa ofensiva si contraofensiva politica, pentru ca munitie exista din belsug.

Din pacate, la acest moment, cu exceptia catorva voci PNL-iste , tragatorii de elita  lipsesc cu desavarsire din campul de batalie politica.

Degeaba, sau poate nu chiar degeaba, ne intalnim noi in Parlamentul de la Ghimpati, daca la nivel national puscasii nostri dorm in transee.

Domnule Presedinte Cezar Preda, va numarati printre putinele  voci amintite mai sus.    Nu este suficient .  Si dumneavoastra stiti asta.

Dusul rece primit la alegerile din 11 decembrie 2016, ar fi trebuit sa trezeasca la realitate multi colegi de ai nostri.

O parte din acestia, odata ajunsi in Parlament, probabil din cauza undelor magnetice existente in aceasta cladire, au amutit.

Pe sticla apar din cand in cand figuri sterse care nu reusesc sa intre in casele oamenilor, nu reusesc sa transmita vreun mesaj. Ne mai intrebam de ce stagnam in preferintele electoratului in conditiile in care PSD-ul scade in sondaje, in conditiile in care psd ul  ne ofera ” materialul clientului” in fiecare zi?

In speranta unor vremuri mai bune, va indemnam sa ii  treziti la realitate pe colegii nostri, astfel incat stradania membrilor de partid din fiecare organizatie sa nu fie inutila,

Dragi colegi, prezenti in sala, in fata calculatoarelor, sau oriunde v- ati afla,

De ceva vreme ma indemnati sa ma implic mai mult  in politica damboviteana.

Am tot ezitat sa fac acest pas din diverse motive.

Vocile tot mai puternice, dar nu pe un ton ridicat, din ultima perioada m-au determinat sa –mi infrang ezitarea si sa va spun astazi aici la Racari, 02,04,2017, ca m-am decis sa candidez la onoranta functie de Presedinte al Partidului National Liberal  Dambovita si sunt convins ca voi reusi realizarea acestui demers cu ajutorul colegilor membrii PNL.

Va multumesc domnule Presedinte atat pentru prezenta dumneavoastra astazi, aici la Racari, dar mai ales pentru sustinerea in aceasta competitie electorala.

Va multumesc dragi colegi pentru implicare si sustinere si va asigur de toata disponibilitatea mea in revigorarea Partidului National Liberal  in judetul Dambovita si de ce nu, la nivel national”, a marturisit Marius Caraveteanu-presedintele Ligii Alesilor Locali PNL Dambovita, primarul orasului Racari si presedinte PNL Racari.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.