August 3, 2020
News Ticker

Exclusiv! Raluca Rus revine cu atacuri devastatoare la adresa conducerii PNL

Raluca Rus a reprezentat una dintre cele mai incisive voci ale Partidului Național Liberal la adresa principalului adversar politic, PSD, fiind o prezență constantă pe micile ecrane, la televiziunile locale, fiind poreclită chiar “Războinica Xena”.

Dar, după “descălecarea” buzoianului Cezar Preda la conducerea PNL Dâmbovița și apariția surprinzătoarei liste de candidați la alegerile parlamentare, Raluca Rus a încercat să protesteze, fiind nevoită să se retragă din viața politică dâmbovițeană.

M-am certat cu Iulian Vladu ca la ușa cortului ! Mi-am expus punctul de vedere și i-am spus foarte clar că nu sunt de acord cu persoanele nominalizate să candidaze la alegerile parlamentare și am aflat după aceea că aceste liste au fost stabilite încă de acum 5-6 săptămâni. Am discutat și cu Aurelian Popa și cu Tibi Popa și cu alți lideri locali și mi-au transmis și ei nemulțumirile, iar eu le-am comunicat că nu voi face niciun fel de campanie electorală în condițiile date. N-am nimic personal cu nimeni, nici cu Lavinia Ionescu, pentru care am tot respectul din punct de vedere profesional și antreprenorial, n-am nimic personal nici cu Eugenia Manu, care, nu întâmplător este director la Spitalul Municipal Moreni, iar soțul-Ioan Manu, director la Automecanica Moreni, ambele instituții fiind în subordinea Consiliului Județean, n-am nimic nici cu Luminița Mosor….. Dar unde erau aceste doamne în 2012, unde erau în campania electorală, când familia Manu, de exemplu, făcea propagandă în favoarea ALDE. Unde au fost vreme de 4 ani, când alții puneau suflet în campaniile elctorale și nu numai.

Mă mâhnește tot ce se întâmplă ! Nimeni nu scoate un cuvânt, toți sunt aliniați, pentru că le este frică. Unii s-au retras, ca și mine, de altfel, iar alții stau cu capul în nisip. E dureros, pentru că au fost oameni care au muncit și vă spun cu mâna pe inimă: nici nu vor să audă de lista asta de candidați !

Ce voi face eu ?! Voi colabora cu alte organizații județene, de exemplu, la Cluj, dacă aici nu se mai poate, și voi continua lupta politică așa cum trebuie“,

ne-a mărturisit Raluca Rus, ex-vicepreședinte PNL Dâmbovița.

PS: Nu ratați, săptămâna viitoare, un interviu incendiar cu Raluca Rus, în exclusivitate la Columna TV, la “Riposta ! Între Adevăr și Dreptate !”.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1