February 8, 2023
News Ticker

De ce tace Cezar Preda ! Cine a ordonat blocarea proiectelor administrației dâmbovițene ?!

Ședința CSAT de astăzi, de la Palatul Cotroceni, are inclusă pe ordinea de zi (și) analiza Programului de Locuințe de Serviciu, Program care este blocat la nivelul județului Dâmbovița din cauza consilierilor județeni PNL, iar proiecte în valoare de peste 60 de milioane de euro riscă să nu mai fie implementate.

 În condițiile în care deputatul Cezar Preda-președintele PNL Dâmbovița, tace nepermis, deși ordinul de blocare totală a proiectelor administrative l-ar fi dat chiar domnia sa, “să se vadă că suntem în opoziție și că se apropie campania electorală“.

 “Mă așteptam să-l văd pe domnul Cezar Preda că cere demisia prefectului județului, că l-a suspendat din funcție pe primarul comunei Ulmi, Bogdan Tița, aflat în arest la domiciliu. Mă așteptam ca domnul Cezar Preda să ceară demisia șefului Poliției Dâmbovița, pentru modul în care a instrumentat cazul de la Ulmi, să ceară demisia procurorului de caz, demisia judecătorului. De ce tace domnul Cezar Preda, pe care nu îl interesează nimic de județul Dâmbovița decât să-și asigure un nou mandat de parlamentar ?! Mai mulți liberali mi-au spus că el ar fi dat ordinul de blocare a tuturor proiectelor administrative ! Și la nivelul Consiliului Local Municipal Târgoviște, și la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, ceea ce reprezintă o iresponsabilitate cruntă“,

ne-a mărturisit Adrian Tutuianu-președintele CJD și PSD Dâmbovița.

 

 

foto: ziare.com

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1