April 19, 2024
News Ticker

Altul care a “înfrânt”! “Luceafărul de la Buzău”, aproape de mazilire din fruntea PNL Dâmbovița?!

PNL Dâmbovița a înregistrat rezultate mai proaste la alegerile parlamentare comparativ cu “localele“, ceea ce înseamnă că Dumitru Miculescu a fost un președinte de organizație mai eficient decât fostul deputat PDL și actual PNL, Cezar Preda ?!

Mai mult decât atât, toate orașele cu primari liberali au fost depășite de PSD, diferența, per total voturi, între cei doi adversari politici fiind uriașă.

Potrivit unor surse interne, “Luceafărul de la Buzău” ar urma să fie demis din funcție și înlocuit cu “cetățeanul Ian Alexander”, proaspătul senator Iancu Caracotă, fost prefect al județului, existând chiar și o circulară internă, conform căreia toți președinții de organizații județene care au înregistrat rezultate slabe la alegeri să-și depună mandatul !

La PNL Dâmbovița încă nu s-a întâmplat “minunea”, deși toată lumea o aștepta, în semn de solidaritate cu demisia de onoare a liderului național, Alina Gorghiu.

Iar Cezar Preda, în loc să-și anunțe demisia de onoare din funcție (că și-așa, și-a asigurat un nou mandat de parlamentar, generând emoții mari chiar în dreptul celui care l-a adus pe meleagurile dâmbovițene, Iulian Vladu), la conferința de presă de după alegeri le-a mulțumit celor care l-au votat, asigurând electoratul dâmbovițean de “vigilență maximă” în ceea ce privește implementarea Programului Economic de Guvernare al PSD.

 Înainte de mazilire, o demisie de onoare, domn președinte?!

Facebook Comments Box

1 Comment

  1. Pentru mine nu coteaza demisia acestui carnat de Plescoi pe numele sau Preda Cezar.Pe mine ma inebuneste faptul ca Iancu Cascadorul Teracotă von Ian ..a ajuns senator .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1