February 8, 2023
News Ticker

Ăsta este adevăratul PNL ?! Aleșii PNL vor să alunge investitorii din Târgoviște

Pare greu de crezut, dar reprezentanții PNL din Consiliul Local Municipal Târgoviște (apărătorii intereselor clasei de mijloc și susținătorii inițiativei private !) alungă potențialii investitori din municipiul Târgoviște !

Concret, la ultima ședință de Consiliul Local, un proiect de hotărâre care viza aprobarea unei solicitări a unei firme private de construire a unei hale de producție, cu două clădiri de birouri, în zona industrială, a căzut din cauza votului aleșilor PNL (13 voturi pentru și 7 abțineri).

 “Investitorul să vină în fața noastră și să ne spună ce proiect are !“,

a fost remarca halucinantă a liderului consilierilor PNL din CLM Târgoviște, Neli Ion.

În replică, primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a declarat :

Să înțeleg că, dacă un investitor dorește să investească în Târgoviște, noi, ca administrație publică locală, trebuie să târâm investitorul în Consiliul Local sau la Primărie, să spună ce are de gând să facă acolo și, eventual, să-l și certăm puțin în comisiile Consiliului Local. Nu pot fi de acord cu această modalitate de a face administrație publică. În solicitarea investitorului sunt trecute toate elementele necesare și suficiente pentru Consiliul Local de a se pronunța în cunoștință de cauză. Dacă e, propunem să alungăm investițiile din Târgoviște, acesta este lucrul cel mai simplu !

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1