August 8, 2020
News Ticker

Ludovic Orban, ex-lider PNL: “Nu mai fiți tăcuți! Nu mai fiți pasivi! Salvați Partidul Național Liberal!”

Fostul lider al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, lansează un apel către toți liberalii din țară să procedeze la reconstrucția partidului fără teamă, prin alegerea unor lideri locali credibili și reprezentativi, miza fiind însăși salvarea Partidului Național Liberal.

 ”Suntem în ceasul al doisprezecelea. Soarta Partidului Național Liberal este în mâinile fiecărui membru al PNL, Ora exactă nu mai vine de la București sau de la județ. A venit până astăzi și am pățit ce am pățit. Fiecare membru PNL, din orice organizație locală are datoria să se implice în reconstrucția PNL. Să contribuie la alegerea unor lideri locali de caracter, respectați și credibili, reprezentativi pentru PNL și care să facă auzită vocea fiecărei organizații locale la nivel județean și național. Să vină cu idei, soluții, proiecte de reconstrucție. Să delege la conferințele județene și la Convenția Națională reprezentanți care să le poarte voința reală și care să nu se lase influențați, intimidați, deturnați de diferiți șefi neperformanți care vor să se perpetueze nemeritat în pozițiile de conducere și care să aibă curajul să spună adevărul și să voteze acei lideri care au calitaile necesare pentru a relansa partidul.

 Nu mai fiți tăcuți! Nu mai fiți pasivi! Nu vă mai lăsați mințiți sau manipulați! Învingeți-va teamă. Salvați Partidul Național Liberal, pentru că numai voi mai puteți face asta!” a mărturisit Ludovic Orban-ex președinte PNL Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1