Deputatul PSD, Carmen Holban! Dezbatere regională – Inițiativa pentru Sănătatea Femeii


Ieri, am avut plăcerea de a participa la Giurgiu, alături de Luciana Cristea, președinta Organizației OFSD Târgoviște, la dezbaterea regională „Iniţiativa pentru Sănătatea Femeii”.
Proiectul, avându-o ca ambasador politic pe doamna deputat Cristina-Elena Dinu, se concentrează pe starea de sănătate a femeilor și își propune să adune idei care să aducă un plus în viața doamnelor și domnișoarelor din România.
În discursul meu în fața unei săli pline, cu peste 350 de femei social-democrate participante la eveniment, am subliniat un aspect crucial: femeile trebuie să conștientizeze că, în ciuda tuturor provocărilor vieții de zi cu zi, sănătatea lor trebuie să fie întotdeauna o prioritate.
Femeile gestionează o mulțime de responsabilități, de la cariere la menținerea unității familiei. Însă, cu un program atât de încărcat, ele sunt adesea prea ocupate pentru a se opri și pentru a acorda atenție semnalelor pe care corpul le transmite.
Mă bucur că, la nivelul județului Dâmbovița, alături de colegele din OFSD, am discutat în ultima perioadă cu sute de dâmbovițence pentru a le reaminti cât de importante sunt vizitele la medic. Există afecțiuni care, depistate la timp, pot fi tratate, iar viața să-și urmeze cursul normal, atât acasă, cât și în societate și la locul de muncă.
Sunt convinsă că, prin conștientizare și încurajare, femeile pot gestiona echilibrul delicat dintre toate responsabilitățile lor, incluzând în mod esențial grija pentru propria sănătate.
Felicitări pentru organizarea acestei dezbateri! Cu siguranță își va atinge scopul!
deputat Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1