Corneliu Ștefan! Județul Dâmbovița este și va fi un partener de încredere al Turciei!


🇹🇷 🇷🇴 Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia în România, a fost prezent astăzi în județul #Dâmbovița.
🤝 Prieten al județului nostru, Excelența Sa Özgür Kıvanç Altan a fost însoțit de președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, Ufuk Tandoğan, și de Metin Dogan, om de afaceri care dezvoltă în comuna Niculești unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa.
✅️ Invitația pe care, împreună cu senatorul Titus Corlățean, i-am adresat-o Excelenței Sale, a avut scopul de a identifica noi oportunități de colaborare și dezvoltare a relațiilor comerciale, menționând că, deja în județul Dâmbovița, activează peste 70 de firme cu capital turcesc, ceea ce constituie un semn pozitiv al interesului investitorilor turci pentru piața românească.
✅️ Alături de vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Holban și Marian Țachianu, prefectul județului, Claudia Gilia, și secretarul general al CJD, Dan Popa, am discutat despre consolidarea relațiilor româno-turce și inițierea de noi parteneriate în domenii de interes comun, având în vedere experiența părții turce, precum și potențialul forței de muncă și trendul economic în creștere al județului Dâmbovița.
✅️ Suntem deschiși la inițiative care facilitează acest proces, investițiile în infrastructura rutieră dâmbovițeană fiind un punct forte dacă ne referim la transportul rapid și sigur al mărfurilor și materiilor prime.
🇹🇷 🇷🇴 Mulțumim Excelenței Sale Özgür Kıvanç Altan și domnului Ufuk Tandoğan pentru vizită!
🤝 Județul Dâmbovița este și va fi un partener de încredere, așa cum s-a dovedit a fi în permanență!
Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1