April 21, 2024
News Ticker

Partida Romilor PRO Europa Târgoviște! Elevii olimpici de etnie romă, premiați!

 La inițiativa Organizație Municipale APRPE Târgoviște, s-a desfășurat un eveniment semnificativ ce promovează excelența în educație, având un rol fundamental în dezvoltarea tuturor copiilor de etnie romă, care doresc să-și depășească condiția socială.
În cadrul acestui eveniment am invitat cei șapte copii din localitățile Cojasca și Ungureni, județul Dâmbovița, care au participat la Olimpiada Națională de Limba Rromani și la concursul Istoria și Tradițiile Rromilor, unde au obținut: locul 1, locul 2 și mențiune.
De asemenea, am fost onorați de prezența domnului Ionuț Păun- Președinte al Organizației de Tineret APRPE la nivel național și a domnului Biru Cătălin- Prim- vicepreședinte APRPE. Aceștia și-au arătat recunoștința, pentru rezultatele obținute de acești elevi, felicitându-i și premiindu-i pe fiecare cu câte 500 lei.
Suntem mândri de acești copii minunați și îi vom sprijini ori de câte ori este nevoie.

Mulțumiri și felicitări tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților!

Mulțumim domnului Președinte Nicolae Păun și domnului Președinte Ionuț Păun, pentru tot sprijinul acordat!!! ♣️♣️♣️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏
sursa – Nicu Nikos
Facebook Comments Box

1 Comment

  1. O inițiativă inspirată, ce merită tot respectul! Premii atât de generoase pentru performanța academică înseamnă investiție în viitorul copiilor și al comunității de romi. Excelența trebuie răsplătită indiferent de etnie, iar educația este cheia prosperității. Felicitări organizatorilor pentru susținerea tinerilor talentați și mult succes elevilor în continuare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1