Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița! 30 de unități au obținut finanțare prin PNRR pentru dotarea laboratoarelor!


În cadrul apelului PNRR „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”// SmartLabs 30 de unități din județul Dâmbovița au obținut finanțare pentru dotarea laboratoarelor. Nouă dintre unitățile dâmbovițene au obținut finanțare și pentru cel de-al doilea laborator.
Prin aceste proiecte sunt finanțate următoarele tipuri de activități:
-achiziționarea de echipamente tehnologice (inclusiv mobilier ergonomic adaptat și integrat specific) pentru dezvoltarea unor laboratoare inteligente digitale, conform OME nr. 3497/2022 pentru aprobarea standardelor de echipare a unităților de învățământ preuniversitar cu echipamente tehnologice, cu modificările ulterioare;
-achiziționarea de conținut educațional, care va acoperi domenii din programa școlară și de software/licență cu specific educațional care să asigure distribuirea centralizată, în rețeaua locală, a materialelor didactice pe dispozitive;
-conectarea dispozitivelor din laboratorul inteligent la rețeaua de comunicații a unității de învățământ;
-instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea echipamentelor aferente conceptului de laborator inteligent digital integrat.
Felicităm echipele de scriere a proiectelor și ne bucurăm că liceenii județului nostru vor beneficia de laboratoare inteligente și dotări care să asigure performanța!
sursa – ISJ Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1