June 14, 2024
News Ticker

AJF Dâmbovița! Fotbalul nu este de vânzare!


𝗔𝗝𝗙 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 𝗻𝘂 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝗼𝗿𝗱 𝗰𝘂 𝗲𝗹𝘂𝗱𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿!
🔘 Având în vedere zvonurile, dar și materialele de presă, prin care se anunță scoaterea la „vânzare” a unei echipe de Liga 4, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița condamnă cu fermitate astfel de practici interzise de regulamentele în vigoare.
🔘 Protejarea integrităţii sportive a tuturor competiţiilor organizate constituie un obiectiv de o importanţă fundamentală pentru AJF Dâmbovița.
🔘 Astfel, pentru a respecta principiile de promovare-retrogradare, dar mai ales pentru a-i proteja pe toți membrii afiliați care joacă corect și respectă regulamentele, transmitem foarte clar că interzicem orice operațiune făcută în detrimentul integrităţii competiţiei sportive și care are ca scop obţinerea dreptului de participare în alt eșalon/competiţie.
🔘 Îi sfătuim pe cei care aruncă astfel de petarde în spațiul public, să fie mai prudenți, vremea când orice era posibil a apus demult. Rămânem, ca și până acum, adepții unei competiții oneste, partizanii egalității între membrii afiliați și adversarii celor care încearcă să eludeze regulamentele.
𝑫𝒐𝒎𝒏𝒊𝒍𝒐𝒓, 𝒇𝒐𝒕𝒃𝒂𝒍𝒖𝒍 𝒏𝒖 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒗𝒂̂𝒏𝒛𝒂𝒓𝒆!
sursa – AJF Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1