February 8, 2023
News Ticker

Alternativa Dreaptă! Vrem ca românii să știe cum să-și protejeze datele și intimitatea pe internet!

Într-o lume în care corporațiile și Big Tech nu au niciun fel de scrupule în folosirea datelor noastre, în care structurile de informaţii pot supraveghea chiar arbitrar cetățeni și în care accesul unui infractor digital la contul bancar al cuiva e la un click greșit distanță, trebuie să educăm tinerii și populația cu privire la beneficiile și riscurile mediului digital.

E un adevăr evident că, indiferent de mediul urban sau rural, o bună parte a vieții oamenilor este dusă acum prin interfețele tehnologiei. Astfel, după cum o educație sănătoasă te învață să îți aperi integritatea fizică, tot așa, protejarea datelor personale în mediul online ar trebui să fie prioritară în România. Soluţii există!

Alternativa Dreaptă susține dreptul la intimitate și securitate online, chiar și pe cel la anonimitate în acest mediu. Prin urmare, considerăm că este important ca educația să vorbească despre amenințările ce stau dincolo de ecran, indiferent de la ce entități ar putea proveni. A ignora subiectul nu mai este o opțiune, într-o lume atât de interconectată prin mijloacele internetului.

După cum am demonstrat cu proiectul ,,Copilărie Fără Pornografie”, vrem ca cei mici să se bucure de beneficiile tehnologiei în siguranţă, iar, în același sens, vor mai urma inițiative care să asigure securitatea online a tinerelor generații de români.

sursa – Alternativa Dreaptă

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1