September 24, 2022
News Ticker

Volei Feminin- Divizia A1! Ana Bjelica (Serbia) a semnat cu CSM Târgoviște!

Întărim echipa de volei feminin a CSM Târgoviște prin sosirea Anei Bjelica!

Ana vine din țara vecină, mai exact din Serbia și are 30 de ani! Joacă pe postul de “Universal” și are o experiență impresionantă, începând să joace la echipe importante încă la 16 ani.

Prima sa echipa fiind, Crvena Zvezda (Serbia), urmând ca după să joace la echipe precum: Grupa Azoty Chemik Police (Polonia), Salihli Belediyespor (Turcia), Osasco Voleibol Clube (Brazilia), Volero Zurich (Elveția), OK Železničar (Serbia), E.Leclerc Moya Radomka Radom (Polonia) și Volley Vallefoglia (Italia).

Ana are în palmaresul său numeroase premii individuale. La participarea sa în FIVB World Cup 2019, aceasta a fost nominalizată “Best scorer “ al echipei sale. De asemenea a fost nominalizată de mai multe ori “Best Opposite”, în cadrul Cupei Poloniei și Cupa Serbiei, dar și cea mai bună marcatoare a acestor Cupe.

Totodată câștigă cu echipa națională a Serbiei următoarele titluri: în anul 2018, câștiga aurul la Campionatul Mondial, bronzul la jocurile Olimpice din 2021, iar în cadrul Campionatului European, câștigă în anul 2019 și 2017 aurul , în anul 2021 argintul și bronzul în 2015 !

Ne bucurăm să te avem în acest sezon! D-abia așteptăm să te vedem în portocaliu și albastru!

Sursa – CSM Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1