September 24, 2022
News Ticker

Claudia Gilia! Avem un parteneriat puternic între Prefectura Dâmbovița și Camerele de Comerț!

O administrație publică responsabilă are un dialog constant cu mediul economic!

Investițiile în județul Dâmbovița sunt un adevărat motor de dezvoltare. Pe lângă investițiile făcute de Guvern și de administrația locală prin atragerea de fonduri europene, o altă sursă pentru creșterea nivelului de trai sunt și investițiile făcute de mediul privat. Acestea sunt un adevărat indicator al încrederii că banii privați vor fi cheltuiți eficient. Nimeni nu și-ar risca proprii bani acolo unde există fisuri.

Alături de Președintele Consiliului Județean, Cornel Ștefan și de primarul municipiului Târgoviște,

Stan Daniel Cristian, i-am asigurat pe reprezentanții mediului de afaceri că efortul nostru va fi unul constant în a asigura un mediu economic stabil și prietenos.

Avem un parteneriat puternic între Prefectura județului nostru și Camerele de Comerț, la fel și între universitate și alte instituții de învățământ cu mediul de afaceri. Împreună putem face din județul nostru unul prosper.

Le mulțumesc pentru participare și implicare domnilor Mihai DARABAN, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Valentin CALCAN, președintele CCIA Dâmbovița, precum și celorlalți președinți și vicepreședinți ai Camerelor de Comerț din Regiunea Sud-Muntenia pentru implicare.

Romania a demonstrat că poate atrage fonduri nerambursabile și este capabilă să dezvolte proiecte bune pentru cetățeni. 2,6 miliarde euro din PNRR au intrat deja în țară.

Județul nostru va investi prin PNRR în zeci de proiecte de infrastructură, educație și sănătate.

Claudia Gilia – Prefectul Județului Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1