Președintele Senatului, Florin Cîțu! Vizită oficială în Ucraina!


Președintele Senatului, Florin Cîțu, a postat detalii despre vizita pe care a făcut-o, miercuri, în Ucraina. Cîțu a ținut un discurs în fața autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Volodimir Zelenski și a vizitat câteva dintre locurile unde sunt vizibile atrocitățile războiului provocat de Rusia.

„O onoare să mă aflu în Ucraina, astăzi, la invitația omologului meu, președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk, împreună cu președintele Consiliului Național al Adunării Naționale Federale a Confederației Elvețiene, Irène Kälin, și președintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi”, a transmis Florin Cîțu.

Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina și planul de reconstrucție a țării după război.

Am susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent și prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal”, se mai arată în comunicatul transmis de președintele Senatului.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1