May 17, 2022
News Ticker

Demisie șoc! Ciprian Amuza a demisionat din PES și PSD Dâmbovița!

Rațiuni personale! Acesta este motivul pentru care Ciprian Amuza a demisionat, după 12 ani de activitate politică, din toate funcțiile deținute în PES și PSD Dâmbovița, renunțând total la cariera politică. Ciprian Amuza mulțumește actualei conduceri PSD Dâmbovița pentru întreaga colaborare, apreciind , proiectele personale viitoare sunt incompatibile cu activismul politic.

Poate , pentru fiecare dintre noi, vine un moment când trebuie iei o decizie radicală, dar pe deplin conștient că așa este cel mai bine! Fără resentimente, fără regrete, fără remușcări! Cu sentimentul datoriei împlinite, cu satisfacția muncii unor ani, cu recunoștința privilegiului unor prietenii frumoase și cu dorința de păși într-o nouă etapă a vieții. Știu că nu va fi deloc ușor, dar sunt încredințat că voi izbândi în tot ceea ce mi-am propus pentru viitor, în pofida tuturor obstacolelor.

 Așadar, vă anunț, prieteni, că am decis să renunț la toate funcțiile politice și la calitatea de membru PES și PSD, decizia de a demisiona fiind luată exclusiv din rațiuni personale. Am alescontinui pe un drum care este invers proporțional cu traiectoria activismului politic și a venit timpul să pun punct și să o iau de la capăt. După coordonate diferite și cu totul alte obiective de atins. Se încheie un capitol frumos și le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și au văzut în mine un prieten Eu rămân același, devotat valorilor și principiilor pro europene și vă asigur de întreaga mea apreciere și considerație. Numai Bine! “, ne-a mărturisit Ciprian Amuza.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1