February 23, 2024
News Ticker

Asigurare de zonă la un grav accident rutier pe DN 71, în Comuna Moroieni!

În jurul orei 10:50, am fost solicitați pentru asigurare zonă în cazul unui accident rutier pe DN71 în comuna Moroeni, sat Glod. Din primele informații patru persoane sunt rănite.

La locul accidentului au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Pucioasa cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu trei echipaje (2 tip B si 1 tip C).

După ce au sosit la locul evenimentului rutier, echipajele de intervenție au constatat că sunt implicate un autoturism si un microbuz, iar trei persoane prezentau traumatisme grave. Imediat s-a efectuat evaluarea medicală a tuturor persoanelor, 2 din autoturism și 7 din microbuz, cărora li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului. Toate cele nouă persoane au fost transportate la UPU Târgoviște cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, de către echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița.

Forțele de intervenție medicală au fost suplimentate cu încă trei echipaje de la SAJ Dâmbovița.

Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor autovehiculelor și verificarea de eventualele scurgeri de combustibil.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basartab I” Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1