June 13, 2024
News Ticker

Marcel Ciolacu (PSD) Nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie!


Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu este de acord cu vaccinarea obligatorie, precizând că toată lumea are drepturi. De altfel, formaţiunea sa consideră că ar mai trebui aşteptat în ceea ce priveşte instituirea Certificatului verde la locul de muncă.

Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Am şi eu drepturi ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va fi veni, domnul doctor Rafila, şi va explica un mecanism predictibil ştiinţific. Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu sau…veţi vedea”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, la TVR 1.

Tot în interviul de la televiziunea publică, liderul PSD a pledat pentru impunerea cotei progresive în ceea ce priveşte taxarea veniturilor.

Ori scoţi pe toată lumea din Codul Fiscal şi nu mai există excepţii şi găseşti o altă formă. Nu am înţeles de ce s-a supărat toată lumea cu taxa unică. Care taxă unică? Unii plătesc 16%, unii plătesc 10%, nu e cotă unică. Vor fi discuţii anul viitor să vedem spre ce ne îndreptăm. Europa se îndreaptă către o energie verde, e prins în PNRR. Dacă mai sunt trei, patru state în Europa cu cotă unică, toţi restul sunt nişte tâmpiţi, numai noi suntem deştepţi? Peste tot s-a schimbat sistemul de impozitate, numai în România e perfect? Dar vedem că avem cele mai mici venituri”, a completat Marcel Ciolacu.

Președintele social-democraţilor s-a declarat optimist că până la sfârşitul anului va fi gata bugetul pentru 2022.

Sursa – 7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1