June 13, 2024
News Ticker

Liliana Nițu! Demisia Ioanei Constantin este o mare pierdere pentru PMP!


Demisia Ioanei Constantin este o mare pierdere pentru PMP. Acum e mai mult loc pentru traseisti, lași, slabi, mincinoși, incompetenți. Acum e mai mult loc pentru cei care au luat 13 voturi la ultimele alegeri, dar strigă de parcă ar fi avut 15% la sută. Rușinos. Ioana a fost în PMP mai curajoasă și mai luptătoare decât marii bărbați care azi urlă fără jenă intoxicări rușinoase.

Cristian Diaconescu și toți cei din conducerea națională care nu au avut nici măcar curajul să își asume acțiunile din ultima vreme nu au nicio legatură cu ce înseamnă PMP. Au confiscat partidul, au confiscat comunicarea online cu niște personaje excluse din partid și care manipulează fără jenă.

Ioana e un om corect, înainte de orice, a muncit enorm pentru partid și a sacrificat foarte mult. Ioana este unul dintre tinerii cu mult potențial politic de care România are nevoie.

Am lucrat cu Ioana cât am fost președinte al filialei județene PMP Dâmbovița și am obținut cele mai bune rezultate din istoricul filialei. Am aceeași încredere și azi în ea. Dar PMP a pierdut nu doar o voce foarte puternica, dar și cel mai bun om pe organizare și comunicare pe care îl avea.

Liliana Nițu – ex președinte PMP Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1