Poliția Dâmbovița! Dincolo de Aparențe, acțiune de informare a tinerilor!


Pe parcursul zilei de ieri, 17 noiembrie, structura de analiză și prevenire a criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a organizat, în cadrul Proiectului de prevenire a delincvenței juvenile “Dincolo de aparențe”, o activitate atât pentru informarea tinerilor cu privire la situațiile de risc care conduc la comiterea unor fapte antisociale, cât și pentru descurajarea săvârșirii acestora.

A fost organizată o întâlnire, în sistem videoconferință, la care au participat studenți de la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității ”Valahia”, elevi de la Liceul ”Voievodul Mircea” din Târgoviște și două persoane private de libertate de la Penitenciarul Mărgineni și Găești.

În cadrul întâlnirii, persoanele private de libertate și-au relatat poveștile de viață și au oferit sfaturi utile tinerilor pentru ca aceștia să poată să evite comiterea unor fapte ilegale care le-ar putea afecta viitorul.

Prin această activitate, polițiștii și-au dorit ca participanții să conștientizeze cât de important este să respecte normele legale în vigoare, precum și consecințele pe care le au faptele comise de aceștia.

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1