December 4, 2023
News Ticker

Pol Conservator! Alternativa Dreaptă nu se află în negocieri cu niciun partid din România!

Partidul Alternativa Dreaptă a luat act de cele apărute în mass-media referitoare la propunerea AUR făcută mai multor formațiuni politice extraparlamentare de raliere la un proiect politic de dreapta în România, de factura unui „pol conservator”.

Dorim să facem precizarea că Partidul Alternativa Dreaptă a primit o invitație în acest sens, dar că nu a luat încă o decizie în cadrul conducerii sale naționale. Totodată precizăm că în acest moment Alternativa Dreaptă nu se află în negocieri cu niciun partid din România.

Amintim că Alternativa Dreaptă este deocamdată singurul partid conservator declarat, cu doctrină asumată și membru al familiei conservatorilor și reformiștilor europeni (ECR). Ne reafirmăm angajamentul față de proiectul european, fiind ferm convinși de superioritatea modelului politic, economic și de securitate al UE realizat în colaborare cu NATO.

Prioritatea noastră absolută este ca România să devină o democrație constituțională consolidată în care toți cetățenii ei să poată trăi liberi și demni potrivit credințelor și visurilor lor, într-un climat de siguranță și domnie a legii.

Le mulțumim tuturor celor care cred în proiectul nostru și totodată îi asigurăm că vom trata cu seriozitate fiecare propunere trimisă în atenția noastră.

 

Sursa – Alternativa Dreaptă

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1