Poliția Dâmbovița! Nu porți mască, iei amendă! Peste 100 de sancțiuni contravenționale!


În perioada 6-7 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, sub autoritatea Instituției Prefectului, au orgnizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al comunității și pentru pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ, au fost desfășurate 37 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate zilnic peste 3.000 de persoane, verificate 241 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și peste 200 de restaurante/terase/fastfood-uri.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 565 astfel de autovehicule.

De asemene, polițiștii au aplicat 106 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție, în cuantum de 10.500 de lei.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1