June 13, 2024
News Ticker

Târgovișteanul Vasile Apostol, vizitat de medicul personal al fostului premier israelian, Benjamin Netanyahu!


Dr. Zvi Herman Bercovici, medicul personal al fostului prim-ministru israelian, Benjamin Netanyahu, l-a vizitat pe Vasile Apostol, directorul general al ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București). Cei doi au discutat despre proiectele pe care Primăria Capitalei, prin ASSMB, le derulează în prezent.

Directorul ASSMB, Vasile Apostol, a făcut o prezentare a instituției, precum și a proiectelor de investiții care au ca scop modernizarea și creșterea calității serviciilor oferite în cele 19 spitale aflate în subordinea ASSMB.

În cadrul discuției, a fost subliniată și importanța PNRR-ului (Planul Național de Redresare și Reziliență) pentru proiectele ASSMB. Primăria Capitalei, prin ASSMB, are 22 de fișe de reforme și de investiții depuse în cadrul PNRR, cu o valoare totală de 1 miliard de euro. Dintre proiectele mari propuse în PNRR, au fost menționate Spitalul Metropolitan și Centrul de transplant multi-organ de la Spitalul Clinic „Sf. Maria”.

Dr. Zvi Herman Bercovici a lăudat planurile administrației locale și a afirmat că accesarea pe scară largă a fondurilor europene și efortul în ceea ce privește digitalizarea activității spitalelor sunt soluții viabile, care vor asigura dezvoltarea unităților spitalicești.

Dr. Zvi Herman Bercovici este un medic israelian de renume, născut în România, cetățean de onoare al Municipiului București, fiind cunoscut în special în calitate de medic personal al fostului prim-ministru israelian, Benjamin Netanyahu.

Sursa – stiripesurse.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1