February 25, 2024
News Ticker

Livada cu vișini! Spectacol la Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște!

Vă așteptăm, sâmbătă 25 septembrie, de la orele 19:oo în Sala Mare, să deschidem împreună Stagiunea
2o21- 2o22, cu super-producția marca Teatrul Tony Bulandra – Livada de vișini

după A.P. Cehov

adaptarea: Kihoon We
regia: JeungWoo Son
scenografia: Maria Miu
asistent scenograf: Diana Sav
coregrafia: Hugo Wolff

 

în distribuție: Adriana Irimescu | Mircea Silaghi | Radu Câmpean | Andrada Fuscaș | Teodora Colţ | Emanuel Bighe | Ilie Ghergu | Puiu Jipa | Florin Georgescu

#LivadaDeVisini

Viziunea regizorului Jeungwoo Son asupra montării de pe scena târgovișteană se rezumă la următoarele cuvinte: „Personajele din Livada de vișini trăiesc o viață precum praful. Schimbarea este inevitabilă și cauzează o încovoiere a vieții, un șoc emoțional. Ființele umane trăiesc cu propriile lor defecte din obișnuință. Nu există niciun om fără greșeli… lumina și umbra. Această piesă exprimă dualitatea, coexistența. Simbolismul copacilor combină trecutul, prezentul și viitorul necunoscut.”

Jeungwoo Son, regizor de origine coreeană, a absolvit Master of Fine Arts la Universitatea Syracuse din New York, Statele Unite ale Americii. Este profesor de actorie la Universitatea Kyonggi încă din 2001 și a regizat zeci de spectacole. A primit Premiul pentru Regie la Festivalul de Teatru din Seul în 2012 și în 2013. Tot în 2013 a primit Premiul pentru Regie intitulat Shakespeare Performance Award. A fost director artistic al Festivalului ST-Bomb din Seul și membru în board-ul mai multor festivaluri internaționale, printre care și Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, Babel.

 

 

Masca de protecție este obligatorie

*N.B:

Capacitate maximă admisă: 149 de persoane

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.3o, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolulu, în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului

Intrarea și ieșirea publicului, se va face exclusiv pe căi diferite de acces/ieșire, atât în instituție, cât și în sala de spectacole!!!

☛ Bilete online:
https://www.eventim.ro/…/livada-de…/performance.html
______________________________________________________
Sau aici:

Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1