May 19, 2024
News Ticker

Doliu în lumea artiștilor! A murit cântărețul Petrică Cercel!

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Cântărețul era internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Vestea tristă a provocat multă suferință în rândul celor care l-au cunoscut.

Petrică Cercel a murit, după ce în urmă cu câteva zile a fost internat în spital. Potrivit Libertatea.ro, cântărețul se infectase cu COVID-19 și nu avea alte probleme de sănătate.

În urmă cu câteva zile, Ionuț Cercel, fiul artistului, confirma faptul că tatăl lui este bolnav.

Prietenii și colegii de breaslă sunt în stare de șoc, după ce au aflat că Petrică Cercel a murit din cauza COVID-19. Pe rețelele de socializare au apărut deja mesaje de condoleanțe, iar alți cântăreți își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a vedetei.

Până la acest moment, cei doi băieți ai lui Petrică Cercel nu au făcut nicio declarație despre decesul cântărețului.

Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România. Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine. Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, declara în urmă cu câteva zile Ionuț Cercel, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Sursa -7Media

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1